HandigNieuws

Nathalie Meskens: Vriend, Vermogen, Nadim, Carrière en meer weetjes

0
Nathalie Meskens Vriend, Vermogen, Nadim, Carrière en meer weetjes

Nathalie Meskens in een Belgische zangeres, presentatrice en actrice. Ze werd geboren in april 1982 in Antwerpen en staat inmiddels al vele jaren bekend om haar succesvolle carrière.

Meskens studeerde in Maastricht aan de toneelacademie. Het grote publiek leerde haar kennen dankzij haar rol in de tv serie ‘Kaat & Co, die vijf seizoenen lang werd uitgezonden op Eén. Daarnaast was ze ook te zien als omroepster in het programma ‘Als ‘t maar beweegt’ met Stany Crets en Peter Van Den Begin. Doorheen de tijd heeft ze ook heel wat gastrollen gespeeld waaronder in ‘Kinderen van Dewindt’ en ‘De co-assistent’ en ze deed ook mee in de films ‘Blinker en Blinker’ en het ‘Bagbag-juweel’.

Carrièrestart

Haar rol in de telenovelle ‘David’ zorgde voor haar meteen voor een sprong naar het leven als BV. Ze speelde de rol, samen met Jeroen Van Dyck, met wie ze ook getrouwd is en een Thais restaurant heeft geopend. Hun huwelijk liep echter op de klippen, maar er waren geen kinderen en ze gingen dan ook met wederzijdse toestemming uit elkaar in 2016.

Ook theater was voor Meskens geen onbekend terrein. In het Mechels theater ‘t Arsenaal speelde ze in de producties ‘Hedda’, ‘Hoe ver het is van hier’, ‘Het Zuchten’ en ‘De Kollega’s’.

Naast acteren is Nathalie Meskens inmiddels ook zangeres. In 2009 gaf ze een concert in Schoten. Ze zong ook mee op het album ‘Modderstroom’ van de Sint Andries MC’s. Haar meest gestreamde nummer op Spotify is You Knocked Down My Walls.

TV Programma’s

In 2009 konden we Nathalie bewonderen als prinses Mathilde in het humoristische VTM-programma ‘Wij van België’. Dit gedeelte was origineel bedoeld om een onderdeel te zijn van het programma ‘De Zwarte Doos’, maar werd uiteindelijk een volwaardig programma op zichzelf. Walter Baele speelde hierin de rol van prins Filip.

Meskens werkte ook mee aan het VT4-programma ‘De Oplichters’, met Tom Waes. Vanaf 2010 was ze te zien in het programma ‘Tegen de sterren op’. Ze imiteerde hierin een breed gamma aan tv-persoonlijkheden waaronder An Lemmens, Annemie Struyf en Astrid Bryan. Ook hier speelde ze opnieuw de rol van koningin Mathilde, een rol die haar op het lijf geschreven blijkt te zijn.
Haar ruime ervaring in diverse rollen zorgt ervoor dat ze in heel wat programma’s ook als gast gevraagd wordt. Zo is ze een paar keer gastjurylid geweest in ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ en was ze te gast bij ‘Het Besluit 2010’, een humoristisch jaaroverzicht dat werd uitgezonden op Canvas.

In 2012 en 2013 speelde ze de hoofdrol in de televisieserie Danni Lowinski, die uitgezonden werd op VTM. Daarnaast poseerde ze in 2012 ook voor een naaktkalender ten voordele van de actie ‘Kom op tegen Kanker’. Ze deed dit samen met heel wat andere, Vlaamse BV’s.

Door haar succes kon Nathalie Meskens ook heel wat prijzen binnenhalen. Op de Story Awards in 2012 kreeg ze drie prijzen: de award voor “Favoriete actrice”, een tweede voor “Vrouw van het jaar” en een derde prijs voor de reeks Danni Lowinski, die de prijs “Beste Televisiereeks” ontving. Het jaar erop maakte ze haar debuut als presentatrice in het spelprogramma ‘Reclame AUB’.
Naast de Story Awards kreeg Meskens ook heel wat prijzen op de uitreiking van de Vlaamse Televisiesterren. Bij de editie van 2011 kreeg ze de prijs voor de beste actrice van 2010 en werd ze door het publiek gekozen als populairste televisiepersoonlijkheid van het jaar.
Omdat haar agenda vermoedelijk nog wel wat gaatjes vertoonde, trad Meskens op met Laura Lynn en Tine Embrechts op als de band The Lynn Sisters.

In 2018 werd het opnieuw tijd voor wat nieuwe uitdagingen en die vond ze, samen met Koen Wauters en Jonas van Geel in het nieuw programma ‘Wat een Jaar!’, dat werd uitgezonden op VTM. Ook in de musical ’40-45′ speelde de actrice mee, wat voor haar dus steeds zorgde voor de nodige afwisseling tussen televisiewerk en op het podium staan voor een betalend publiek.

Vriend van Nathalie Meskens

Na haar scheiding vond Nathalie uiteindelijk terug de liefde. Ze begon een relatie met Nadim, met wie ze uiteindelijk een eerste kind kreeg in 2020. Haar dochter Lima leek volgens velen enorm goed op haar. Om hun geluk compleet te maken, volgde nog een zoon in 2022. Volgens Nathalie was haar gezin nu compleet en dat zag je ook op de vele posts die ze op sociale media plaatste.

De combinatie van haar drukke carrière en haar gezin met twee kinderen zorgt voor heel wat respect en appreciatie bij vele fans en collega’s. Meskens houdt iedereen graag op de hoogte van alles wat ze doet, zowel privé als op professioneel vlak en gaat dan ook geen enkele kans uit de weg om leuke foto’s op haar socials te plaatsen. Een duidelijk verschil dus met heel wat van haar BV collega’s, die er vaak voor kiezen om hun gezin en privéleven ver weg van alles te houden.

Maaike Cafmeyer: Dochters, Zus, Carrière en meer weetjes

Previous article

Ian Thomas: Vriendin, Familie en meer

Next article