HandigNieuws

Nora Gharib: Vriend, Vermogen, Lengte en meer weetjes

0
Nora Gharib Vriend, Vermogen, Lengte en meer weetjes

Nora Gharib is in België bekend als actrice, zangeres en presentatrice. Ze wordt op 1 september 1993 geboren in Merksem. Na 11 jaar verhuist ze met haar van origine Marokkaanse ouders en haar zussen naar de wijk Linkeroever in Antwerpen.

Tijdens haar tienerjaren is ze niet gelukkig met haar lengte van 1.57. Ze vindt zichzelf te klein en draagt altijd hakken om groter te lijken. Haar lengte staat zelfs een carrière als model in de weg. Toch weerhoudt haar dit niet om haar uiteenlopende talenten verder te ontwikkelen.

Vriend van Nora Gharib

Sinds het middelbaar onderwijs is Nora samen met Anson Ansare. De eerste jaren van hun relatie zijn ingewikkeld, omdat de ouders van Nora haar vriend niet accepteren. Haar ouders zien haar liever samen met een Marokkaanse man. Toch stapt het stel in 2017 in het huwelijksbootje. Samen krijgen ze dochter Chams. Chaps betekent ‘zon’.

Na 4 jaar huwelijk besluit het stel een punt achter hun relatie te zetten. Wel blijven ze vrienden. In het belang van Chams maken ze goede afspraken gemaakt over de opvoeding en praktische zaken. Anno 2024 is Nora een single moeder met een mooie carrière. Wel geeft ze in interviews aan nog open te staan voor een nieuwe vriend, maar daar is het tot nu toe nog niet van gekomen.

Carrière van Nora Gharib

Gharib wordt in België en Nederland bekend door haar deelname aan K3 zoekt K3. Ze komt niet verder dan de halve finale. Toch besluit ze de sprong te wagen en haar baan als schoonheidsspecialiste op te geven. Ze vindt dit behoorlijk spannend, maar krijgt geen spijt van haar beslissing. Al snel mag ze videoreportages maken voor Generation M en krijgt ze een hoofdrol in de film Patser.

Hart voor jongeren

Samen met Tom de Cock is Nora in 2017 online reporter van Steracteur Sterartiest. In 2018 verschijnt haar eerste boek: Heavy Sh!t. In dit boek met verhalen staan problemen van jongeren centraal. Verder is ze dat jaar nog te zien in onder andere een online magazine en televisieserie The Team. In 2019 wordt ze ambassadeur voor Warme William. Deze organisatie zet zich in voor het mentale welzijn van jongeren. Ook werkt ze mee aan het programma Merci voor de muziek.

Veelzijdig talent

Ook in de jaren die volgen laat ze haar veelzijdige talenten zien.
Zo speelt ze in 2020 als Lila een hoofdrol in de serie Black Out. Daarnaast neemt ze deel aan De Slimste Mens en The Masked Singer. In 2020 en 2021 is ze samen met Sarah Mouhamou het gezicht van Stip It. Stip It is de Ketnet actie tegen pesten. Eind 2021 en begin 2022 neemt ze als danseres deel aan Dancing with the Stars. Ze eindigt in de finale als derde.

Ook neemt ze binnenkort deel aan het nieuwe seizoen van Special Forces VIPS

Verder speelt ze in 2022 de rol van Monica in de film Zeppos – Het Mercatorspoor en presenteert ze de tv-programma’s Blind Gesprongen en Tiny House Battle. In 2023 brengt ze haar eerste kledingcollectie uit. Ook neemt ze als kandidaat deel aan de The Big Bang en is ze te zien als jurylid in Starstruck. In 2024 presenteert ze het tweede seizoen van Blind Gesprongen.

Financiële situatie

Vanuit haar jeugd is Nora niet veel luxe gewend. Ook later als ze werkt als schoonheidsspecialiste heeft ze het niet breed. Vandaag de dag kent ze geen financiële problemen en heeft ze al een mooi vermogen opgebouwd met al haar werk in de highlights. Ze zit in de positie dat ze zelf kan kiezen welke job ze kiest. Vanwege haar financiële situatie hoeft ze niet overal ja op te zeggen. Ze gaat voor de jobs die bij haar passen en waar ze zin in heeft.

Dit betekent niet dat Nora een overdreven luxe leeft. Ze heeft bijvoorbeeld geen eigen woning, maar huurt een appartement. Geld ‘oppotten’ past echter ook niet bij haar. Ze geeft haar geld liever uit aan vakanties.

Weetjes over Nora Gharib

Nieuwe hobby

De nieuwste hobby van Nora is pottenbakken. Sinds enkele weken zit ze op les om de mooiste vazen en schalen te maken. Voor haar moeder maakte ze een koffiemok.

Perfectionistisch

Nora noemt zichzelf perfectionistisch, chaotisch en koppig. Soms ziet ze eigenschappen van zichzelf terug in haar dochter. Dit spoort haar aan om aan zichzelf te blijven werken.

Streng, maar rechtvaardig

Als moeder is Nora vrij streng, maar wel rechtvaardig. Duidelijke grenzen vindt ze belangrijk. Ze praat veel met haar dochter en legt haar zoveel mogelijk uit.

Vakantie als beloning

Nora beloont zichzelf na een periode van hard werk het liefst met een vakantie. Ze komt bijvoorbeeld graag tot rust in Dubai.

Nora heeft een veelzijdige carrière. Naast actrice, zangeres en presentatrice is ze ook schrijfster van een boek en heeft ze haar eigen kledinglijn. Privé zorgt ze voor haar dochter en geniet van ze van haar nieuwe hobby pottenbakken. Financieel heeft Nora mindere tijden gekend, maar tegenwoordig verdient ze genoeg om alleen jobs aan te nemen die echt bij haar passen. Na hard werken geeft Nora haar geld graag uit aan een welverdiende vakantie.

Niels Destadsbader: Vriendin, Carrière, Vermogen en meer weetjes

Previous article

Zo verdien je geld aan je oude elektronica

Next article